DESPRE SteelCO

Steel Compliance Group Srl (SteelCO| 2018) este societatea-mama a mai multor companii si branduri ce activeaza in Uniunea Europeana, atat in domeniul prestarilor de servicii (Ex. Webdesign, GDPR, Marketing, Management, Conformitate, Due diligence, Analize investitii etc) cat si a unor companii importatoare de bunuri de consum (Ex. Panouri solare, generatoare, Camping, Turbine Eoliene, Oudoor).

SteelCO activeaza in proportie de 85% in piata din Romania fiind distribuitor exclusiv a unor brand-uri de calitate: Renogy, Jackery Power Otudoor, Crossio, Ramda, Hummer Jump Starters dar si multe altele.

SteelCO are capital privat romanesc si a suferit de la infiintare o serie de modificari in structura actionariatului si a managementului companiei, toate propulsand compania in pozitia unde este astazi. SteelCO are o viziune holistica asupra proiectelor si nu dezamageste niciodata.

Viziunea companiei este sa ofere servicii si produse inovative si de calitate in Romania. Operational si tehnic lucreaza intotdeauna cu cei mai buni profesionisti, selectati dupa o analiza riguroasa si obiectiva.

Conformitatea este intodeauna pe primul loc si compania NICIODATA nu compromite reglementarile legale sau de conformitate in detrimentul profitului.

SteelCO are un focus si asupra legislatiei privind Anti-Spalarii de Bani (AML) si CFT avand politici si proceduri consistente in acest sens.

Deasemenea, SteelCO lucreaza doar pe baza de contracte avand politici de confidentialitate bine inradacinate in cultura organizationala, astfel incat proiectele d-voastra sunt si vor fi in siguranta si confidentiale.

Compania are incredere in Management si considera ca este pe drumul cel bun spre a fi un jucator important pe plan national in viitorul apropiat in diferite domenii cheie cum ar fi  energia regenerabila.

Pentru a contacta direct Managementul companiei se poate scrie un email la lavinia@steel-group.eu catre D-na Administrator: Tatar Lavinia Jesica. Prin aceasta, compania arata apropiere spre client si proiecte si elimina mai multe straturi de subordonari.

Product added to compare.