SteelCo Hummer

Brandul Hummer este renumit istoric pentru designul robust al vehiculelor Hummer și performanțele deosebite ale acestora pe șosea și off-road. A lansat o serie de dispozitive de pornire multifuncționale pentru vehicule cu o calitate militară excelentă, configurație ridicată și performanțe ridicate. Starterele pot porni vehicule de până la 7,0 litri (atât benzină, cât și diesel) în câteva secunde!

Brandul Hummer, este parte a gigantului General Motors si este renumit istoric pentru designul robust al vehiculelor Hummer și performanțele deosebite ale acestora pe șosea și off-road. A lansat o serie de dispozitive de pornire multifuncționale pentru vehicule cu o calitate militară excelentă, configurație ridicată și performanțe ridicate. Starterele pot porni vehicule de până la 7,0 litri (atât benzină, cât și diesel) în câteva secunde!

NOU Hummer HX PRO - 2000A Jump Starter USB-C Powerbank PD45W QC18W încărcător wireless pentru iPhone Macbook

NOU Hummer H3T - 1500A Jump Starter USB-C Power Bank 29600mWh

NOU Hummer HX - 2000A Jump Starter USB-C Power Bank 37000mWh

Despre General Motors

General Motors Company este o corporație multinațională americană cu sediul în Detroit, care proiectează, produce, comercializează și distribuie vehicule și piese de vehicule și vinde servicii financiare, cu sediul global în Centrul Renașterii din Detroit. A fost fondată de William C. Durant la 16 septembrie 1908, ca holding, iar actuala entitate a fost înființată în 2009 după restructurarea sa.

 

Less
Product added to compare.