SteelCo Jackery

JACKERY inseamna VIITORUL ENERGIEI SOLARE ȘI ENERGIE PORTABILĂ!

Jackery a fost fondată în 2012 de un grup de ingineri aventuroși care au crezut in electricitatea portabilă, curată, orientată spre exterior și accesibilă.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Jackery este acum un lider global în domeniul energiei, producătorul numărul unu de energie portabilă și unul dintre cei mai mari producători mondiali de utilități solare în aer liber. În redefinirea utilizării energiei curate pentru viața în aer liber, suntem un front major în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Generatoarele Jackery Explorer

Vrei să explorezi, să călătorești și să trăiești viața în termenii tăi...dar exploratorul modern vrea, de asemenea, să folosească tehnologia modernă și să rămână conectat chiar și în aer liber. Acest lucru necesită multă putere. Ca un pionier în industrie, Jackery înțelege că stilul de viață mobil necesită centrale electrice portabile în aer liber pentru a vă menține merge de pe rețea.

Inovația jackery și tehnologia îmbunătățită vă oferă puterea de care aveți nevoie oriunde aveți nevoie. 

Jackery SolarSaga Series

Panourile solare Jackery SolarSaga pot fi pliate și legate pentru a fi transportate și utilizate ușor. Scopul unui panou solar este de a transforma cât mai multă lumină solară în energie curată, iar panourile jackery au o eficiență de 23,7%. Aceasta este una dintre cele mai mari din industrie.

Combinarea panourilor noastre solare cu orice centrală electrică portabilă reîncărcabilă Jackery creează un sistem generator solar. Energia solară este stocată în bateria cu litiu a stației pentru a vă menține toate uneltele încărcate. 

Afla mai multe despre Jackery US: About Us – Jackery 

Product added to compare.