SteelCo Renogy

Renogy in Romania prin SteelCO

Renogy este un furnizor de panouri solare de înaltă calitate, kit-uri solare pentru casa, invertere și produse de încărcare a bateriilor. Compania este situată în US, California, și vinde în întreaga lume. Steel Compliance Group Srl prin www.renogy.ro si www.steelway.ro este unic distribuitor in Romania al produselor Renogy.

Povestea Renogy

Din 2010 avem misiunea de a schimba modul în care lumea folosește energia. Ne angajăm să avem un impact de durată asupra planetei prin eliminarea barierelor din calea vieții durabile și a independenței energetice.

Misiunea noastră este de a susține independența energetică a 50 de milioane de persoane cu produse de energie regenerabilă și fiabil până în anul 2030. 

Renogie a început ca un mic proiect de către studenții de la Louisiana State University. Cu ajutorul și sprijinul Louisiana Business and Technology Center, Renogy a devenit o companie înfloritoare. Pe măsură ce ne-am dezvoltat, am inovat și ne-am adaptat, misiunea noastră a rămas aceeași. 

Suntem optimiști că omenirea poate realiza un viitor durabil în care sursele regenerabile de energie se află în centrul aprovizionării noastre cu energie.

Product added to compare.